یك مقام مسئول سازمان فضایی:

ماهواره خیام در مدار ۵۰۰کیلومتری زمین قرار گرفت

ماهواره خیام در مدار ۵۰۰کیلومتری زمین قرار گرفت به گزارش کمک وب مدیر کل بهره برداری و عملیات فضایی سازمان فضایی با اشاره به رضایت بخش بودن شرایط ماهواره خیام اظهار داشت: حدود 4 ماه طول می کشد تا تصاویر ماهواره را در اختیار مردم قرار دهیم.



به گزارش کمک وب به نقل از مهر، علیرضا نعیمی در گفتگوی زنده خبری با اشاره به پرتاب ماهواره ایرانی خیام، اظهار نمود: ماهواره خیام امروز ساعت ۱۰ و ۲۲ دقیقه از پایگاه فضایی بایکنور و طی یک فرایندی که توسط ماهواره بر انجام شد، پس از حدود ۱ ساعت از ماهواره بر جدا شد و در مدار دایروی ۵۰۰ کیلومتری از سطح زمین قرار گرفت.
مدیر کل بهره برداری و عملیات فضایی سازمان فضایی ایران اضافه کرد: یک و نیم ساعت پس از پرتاپ، نخستین سیگنال داده تله متری این ماهواره را در مرکز فضایی ماهدشت دریافت کردیم و این برای ما خوشحال کننده بود و وضعیت هم بسیار رضایت بخش است و می توانیم بگوییم که ماهواره در وضعیت بسیار مناسبی قرار دارد.
نعیمی افزود: ارتباط با ماهواره ۲ بار در روز (۱۰ و ۳۰ دقیقه و ۱۲ ظهر) و ۲ بار در شب (۲۲ و ۳۰ دقیقه و ۱۲ بامداد) صورت خواهد گرفت و بخاطر این است که ماهواره به دور زمین در گردش است و از همه مناطق کره زمین عبور می کند و دو بار در روز و دو بار در شب از روی کشور ما عبور می کند و ما این امکان را داریم که بوسیله ایستگاه های زمینی در داخل کشور با آن ارتباط داشته باشیم.
وی با اعلان اینکه در این ارتباطات اطلاعات و داده های ماهواره دریافت می شود، اظهار داشت: این اطلاعات شامل اطلاعات تله متری و عملکرد وضعیت ماهواره است؛ برای مثال دمای قسمت های مختلف ماهواره اعلام می شود به جهت اینکه مطمئن شویم، ماهواره در وضعیت مناسبی قرار دارد.
مدیر کل بهره برداری و عملیات فضایی سازمان فضایی ایران اضافه کرد: همین طور ارسال فرمان به ماهواره انجام می شود؛ فرمان هایی که طبق برنامه ریزی انجام شده، لازم است که در ابتدای کار ارسال شود. ماهواره هنوز وارد مرحله کاربردی نشده و درحال حاضر فرایندهایی باید صورت گیرد و حدود ۴ ماه طول می کشد تا این پروسه کامل شود تا تصاویر ماهواره را در اختیار مردم قرار دهیم.


منبع:

1401/05/19
11:14:02
5.0 / 5
360
تگهای خبر: برنامه , كاربر , ماهواره
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۱
komakweb.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كمك وب محفوظ است

كمك وب

کمک به شما در حوزه فناوری اطلاعات