علیرضا بیگی:
وضعیت اینترنت در کشور نوعی تضییع حقوق مردم است
به گزارش کمک وب، یک عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها در مجلس اشاره کرد: متاسفانه وضعیت خدمات اینترنت در سطح کشور نیز مانند صنعت خودرو شده و به صورتی می توان گفت مردم پول تویوتا کمری را پرداخت کرده اما سمند تحویل می گیرند.
احمد علیرضا بیگی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به وضعیت سرعت و کیفیت اینترنت در سطح کشور، بیان کرد: ما اینترنت را از چند مجرا وارد کشور می نماییم. شرکت زیرساخت عهده دار این مسئولیت است. به عبارت دیگر مجاری انتقال اینترنت از مرزهای مختلف را شرکت زیرساخت فراهم می آورد. ما قسمتی از این اینترنت را در داخل کشور مصرف کرده و برای بخش دیگر حق ترانزیت گرفته و از کشور ما عبور کرده و به سایر کشورها می رود.
ایشان سپس اظهار داشت: همان طوری که اشاره کردم از چند مجرا واردات اینترنت اتفاق می افتد. بخش عمده آن نیز از سمت بوشهر و جنوب به کشور وارد می شود. بخشی هم از سمت ارمنستان وارد می نماییم. باتوجه به این که دولت بازیگر اصلی این مساله است با مشکلی در بحث اینترنت مواجه هستیم که در سایر حوزه ها نیز با آن روبه رو هستیم.
یکی از مشکلات اساسی کشور این است که دولت در بسیاری از حوزه ها صحنه گردان اصلی بوده و لاجرم این مساله سبب می شود تا در حق مردم ظلم شده و حقوق آنان زیرپا گذاشته شود
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد: زمانی که عرضه کننده انحصاری است پس به خودش حق می دهد تا هر طوری که دلش خواست با مشتری برخورد کند و مشتری هم جای دیگری ندارد که به آن مراجعه نموده و از آن اینترنت تهیه نماید. این بیماری مزمن کشور ما است که دولت در بسیاری از حوزه ها بازیگر اصلی است. چون دولت نیز بازگیر اصلی است مردم پول تویوتا کمری می دهند اما سمند می خرند.
ایشان سپس اشاره کرد: اینترنت نیز از همین قاعده تبعیت می کند. مردم پول زیادی پرداخت کرده اما خدماتی بی کیفیت دریافت می کنند. مردم سایر کشورهای دنیا حتی در همسایگی ما خدمات اینترنت را بدون محدودیت و مشکلی باکیفیت بمراتب بهتر دریافت کرده اما در کشور ما چون دولت در این عرصه نیز بازیگر اصلی است در حق مردم ظلم می شود.
در دنیای امروز مبتدی ترین کشورها به اینترنت قابل قبولی دسترسی دارند
ایشان سپس با اشاره به ضرورت افزایش پهنای باند اینترنت در سطح کشور بیان کرد: امروز عصر ارتباطات است. هرچقدر کیفیت اینترنت ارتقا پیدا کرده و بهتر شود اساسا تبادل اطلاعات بیشتر خواهد بود و کسب وکارها گسترده تر می شود. امروز دیگر زندگی بدون اینترنت را نمی گردد تصور کرد. اصلا نمی توان در جامعه ای زندگی کرد که اینترنت نداشته باشد. امروز در مبتدی ترین کشورها دسترسی به اینترنت به آسانی میسر است. اما زمانی که خودمان را با کشورهای همسایه مقایسه می نماییم می بینیم که رفاه اجتماعی در کشور ما بالاتر است اما بهره مندی و دسترسی به اینترنت و کیفیت آن در کشور ما نسبت به آنها پایین تر است. این وضعیت به صورتی ضایع کردن حقوق مردم بشمار می رود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب