فیس بوك یك مزرعه خورشیدی بزرگ در تگزاس می سازد

فیس بوك یك مزرعه خورشیدی بزرگ در تگزاس می سازد كمك وب: هدف شركت فیس بوك استفاده صد درصدی از انرژی های تجدیدپذیر تا آخر سال 2020 است و در این راستا به دنبال راه اندازی یك مزرعه خورشیدی عظیم در تگزاس آمریكا است.


به گزارش كمك وب به نقل از ایسنا و به نقل از انگجت، فیس بوك سرمایه هنگفتی روی تأسیس یك مزرعه عظیم خورشیدی در تگزاس گذاشته است، چونكه این شركت را رأی دسترسی به هدف خود جهت استفاده كامل از انرژی های تجدیدپذیر تا آخر سال آینده می رساند.
شركت "لانگ رود انرژی"(Longroad Energy) ساخت این پروژه را برای فیس بوك در شهر اندروز تگزاس آغاز نموده است.
این شركت می خواهد این مزرعه خورشیدی را سال آینده راه اندازی كند و انتظار می رود كه ظرفیت تولید ۳۷۹ مگاوات برق داشته باشد كه برای تأمین برق تقریباً ۳۰۰ هزار خانه كافی است.
این مزرعه خورشیدی در فضایی به مساحت ۴۶۰۰ هكتار راه اندازی خواهد شد كه آنرا تبدیل به یكی از بزرگترین مزارع خورشیدی خواهدنمود.
این نخستین بار است كه فیس بوك بطور مستقیم در یك پروژه انرژی تجدیدپذیر سرمایه گزاری نموده است. دقیقاً معین نمی باشد كه چه مقدار از ۴۱۶ میلیون دلاری كه فیس بوك برای این كار كنار گذاشته در این پروژه صرف می شود اما گفته می شود كه بخش قابل توجهی از آنرا پوشش می دهد.
قسمتی از خروجی این مزرعه فروخته خواهد شد.
"پیتر فرید" مدیر استراتژی انرژی فیس بوك در اطلاعیه ای اعلام نمود: فیس بوك هیجان زده است كه یكی از نخستین شركت هایی است كه از سرمایه گذاری مستقیم برای دستیابی به اهداف انرژی تجدیدپذیر خود استفاده می نماید.
سال قبل ۷۵ درصد از تجارت فیس بوك بر پایه انرژی های تجدیدپذیر انجام شد. همین طور سایر شركت های بزرگ فناوری هم اكنون یا انرژی خودرا از انرژی های تجدیدپذیر می گیرند یا قصد انجام این كار را دارند.
اپل و گوگل در حال محدود كردن تولید كربن و لغو استفاده از سوخت های فسیلی هستند تا در نهایت بطور كامل از انرژی های تجدیدپذیر استفاده كنند.




منبع:

1398/03/12
15:58:58
5.0 / 5
4715
تگهای خبر: سرمایه گذاری , شركت , فناوری , گوگل
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
komakweb.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كمك وب محفوظ است

كمك وب

کمک به شما در حوزه فناوری اطلاعات