شركت ها نمی توانند حملات سایبری را شناسایی كنند!

شركت ها نمی توانند حملات سایبری را شناسایی كنند! به گزارش كمك وب كارشناسان اعتقاد دارند كه خیلی از شركت های كوچك و بزرگ در جهان نمی توانند حملات سایبری و بدافزاری را پیشبینی كرده یا جلوی وقوع آنرا بگیرند.


به گزارش كمك وب به نقل از ایسنا، با عنایت به روند صعودی حملات سایبری و بدافزاری در جهان، خیلی از كارشناسان و تحلیل گران فعال در حوزه فناوری و امنیت سایبری اخیرا دریافته و اعلام نموده اند كه خیلی از شركت های كوچك و بزرگ در جهان قادر نیستند حملات سایبری و بدافزاری و نفوذ هكرها را زودتر از وقوع تشخیص داده و پیشبینی كنند و بدین ترتیب از بروز صدمه های سایبری و اینترنتی كه به سرقت حجم زیادی از اطلاعات شخصی و خصوصی كاربران منجر می شود، جلوگیری به عمل بیاورند.
پیش تر هم اخبار و گزارش های گوناگونی از جانب كارشناسان و تحلیل گران امنیتی انتشار یافته بود كه نشان دهنده ضعف و ناتوانی شركت های كوچك و بزرگ در شناسایی بدافزارهای خطرناكی كه سیستم و پلتفرم های آنها را آلوده كرده و اطلاعات محرمانه آنها را به سرقت می برد، بوده است كه این امر در بلند مدت تهدید بزرگی برای امنیت سایبری به حساب می آید و دست هكرها و مجرمان سایبری را برای دسترسی به اطلاعات محرمانه و خصوصی شركت های مذكور باز می گذارد.
طبق گزارش وب سایت ITproprtal، كارشناسان امنیتی كاسپرسكی اخیرا خاطرنشان كرده اند كه شركت های كوچك و متوسط در مقابل حملات سایبری و نفوذ هكرها بسیار صدمه پذیرتر از حد تصور هستند، چونكه هكرها با علم به این مسئله كه شركت های بسیار بزرگ معمولاً از لایه های حفاظتی و امنیتی بسیار بیشتری برای نگهداری و ذخیره سازی اطلاعات مهم، حساس و محرمانه خود استفاده می نمایند و با در اختیار داشتن متخصصان امنیت سایبری زبده و ماهر به حفاظت از اطلاعات، مراكز داده و سرورهای شركت های مربوطه می پردازند، چندان مایل نیستند كه خویش را به دردسر بیندازند و با هدف قرار دادن شركت های بزرگ و معروف جهان، برای خود ناكامی و شكست رقم بزنند.
پارسال میلادی باج افزار، بدافزار و ویروس های كامپیوتری بسیاری در سراسر جهان، اطلاعات محرمانه، خصوصی و مالی میلیون ها نفر را به سرقت بردند و میلیاردها دلار به شركت های مربوطه و دولت ها خسارت وارد كرده اند.
بد افزارها، باج افزارها و حملات DDOS همچون تهدیدهای امنیتی بودند كه در سال های اخیر كاربران فضای مجازی را در معرض خطر حملات سایبری قرار داده اند و باعث لو رفتن اطلاعات شخصی و محرمانه آنها شده است. طبق آمار، حملات سایبری پارسال هم به اوج خود رسیده و حالا خبر اینكه مقرر است در سال های آتی اوضاع از این كه هست هم نابسامان تر شود، بسیار نگران كننده به نظر می آید.
همانطور كه در اخبار گذشته اشاره شده است، سالانه شركت ها و سازمان های دولتی و خصوصی بزرگی در سراسر جهان متحمل خسارات و صدمه های جبران ناپذیری می شوند كه همچون مهم ترین آنها می توان به حمله سایبری به شركت مالی اكوئیفاكس در آمریكا، سازمان بهداشت و سلامت در انگلستان، وزارت های دفاع و امور خارجه خیلی از كشورها، شركت حساب رسی دیلویت (Deloitte) در آمریكا اشاره نمود.
ازاین رو می توان گفت خطر حملات سایبری در كمین تمامی افراد، كاربران و شركت های كوچك و بزرگ در جهان است و دیگر نمی توان ادعا كرد كه كسی از گزند و خطرات حملات سایبری در امان است.



1398/06/13
15:06:48
5.0 / 5
4893
تگهای خبر: امنیت , اینترنت , بدافزار , سایبر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۲
komakweb.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كمك وب محفوظ است

كمك وب

کمک به شما در حوزه فناوری اطلاعات