واكنش چین به فروش اجباری تیك تاك

اجازه دزدی به آمریكا نمی دهیم

اجازه دزدی به آمریكا نمی دهیم نشریه دولتی چاینا دیلی با چاپ مقاله ای اخطار داد دولت چین دزدی یك شركت فناوری را نخواهد پذیرفت و اگر واشنگتن برای فروش تیك تاك به مایكروسافت زورگویی كند، ساكت نخواهد نشست.



به گزارش کمک وب به نقل از ایسنا، این قویترین دفاع پکن از شرکت بایت دنس که شرکت مادر برنامه اشتراک گذاری ویدیوی تیک است، بوده است. رئیس جمهور آمریکا تهدید کرده تیک تاک را ممنوع کند مگر این که بایت دنس تا ۱۵ سپتامبر برای فروش کسب و کار آمریکایی تیک تاک به مایکروسافت به توافق برسد. روزنامه گلوبال تایمز که منعکس کننده دیدگاههای حزب کمونیست چین است، در مقاله ای نوشت: این فرایند معادل دزدی رسمی است. چین به هیچ وجه دزدی یک شرکت فناوری چینی را نخواهد پذیرفت و راه های زیادی دارد تا در صورتیکه دولت آمریکا به چنین اقدامی مبادرت کند، واکنش نشان دهد.

موفقیت گسترده تیک تاک، شرکت بایت دنس را به بزرگترین استارتاپ جهان تبدیل نموده است اما قانونگذاران آمریکایی این اپلیکیشن را به علت دسترسی به اطلاعات شخصی کاربران آمریکایی، به تهدید امنیت ملی این کشور متهم کرده اند. ترامپ از این قدرت برخوردار می باشد تا تیک تاک را به لیست سیاه دولت آمریکا اضافه کند که در این صورت شرکتهای آمریکایی مانند اپل و گوگل ناچار خواهند بود خدمات تیک تاک را از فروشگاه های برنامه خود حذف نمایند.

این برخورد دولت آمریکا سبب شکاف گسترده در صنعت فناوری شده است. برخی چنین اقدامی را خیانت به ارزشهایی مانند آزادی بیان و کاپیتالیسم می دانند در حالیکه برخی دیگر مدافع اقدامات برای عقب نشاندن یک رقیب ژئوپلیتیکی و صنعت فناوری آن هستند.

ترامپ روز دوشنبه اعلام نمود که فروش فعالیت های آمریکایی تیک تاک باید شامل پرداخت پول قابل توجهی به دولت آمریکا باشد. هو شی جین، سردبیر روزنامه گلوبال تایمز در توییتی چنین اقدامی را دزدی آشکار خواند.

اقدام دولت برای دریافت سهمی از معامله بین دو شرکت در تاریخ معاصر آمریکا بی سابقه به حساب می آید. ترامپ در کنفرانس مطبوعاتی عصر دوشنبه گفت آمریکا باید درصد بسیار بزرگی از این قیمت را دریافت کند چونکه ما چنین اتفاقی را ممکن کردیم.

بر اساس گزارش بلومبرگ، هنوز مشخص نیست چین چه اقدامات رگولاتوری می تواند انجام دهد. گلوبال تایمز نوشت که چین برای پشتیبانی از شرکتهای خود توانایی محدودی دارد چونکه آمریکا همچنان از برتری فناوری برخوردار می باشد. وزارت خارجه چین پیش از این از اقدامات واشنگتن در استفاده از استانداردهای دو گانه برای ممنوعیت تیک تاک انتقاد کرده بود اما سخنگوی این وزارتخانه روز دوشنبه حاضر نشد درباره تحولات اخیر اظهارنظر کند.





منبع:

1399/05/14
22:38:02
5.0 / 5
2314
تگهای خبر: اپلیكیشن , استارتاپ , امنیت , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۱
komakweb.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كمك وب محفوظ است

كمك وب

کمک به شما در حوزه فناوری اطلاعات