مراقب هكرهای تابستانی باشید

مراقب هكرهای تابستانی باشید كمك وب: لازم است شهروندان هنگامی كه قصد مسافرت دارند، مقصد و نشانی دقیق سفر خویش را در اینترنت به اشتراك نگذارند و از بارگذاری تصاویر سفر در پروفایل شبكه های اجتماعی خودداری كنند، چون این امر عدم حضور شما در منزل را در اختیار سارقان می دهد.


به گزارش كمك وب به نقل از ایسنا، اكنون خیلی از كارهای مهم و ضروری با استفاده از اینترنت انجام می گردد. خریدهای اینترنتی، انتقال وجه، رد و بدل كردن اطلاعات و تصاویر خصوصی و غیره. ازاین رو هك شدن حساب های اینترنتی می تواند زیان های بزرگ و غیرقابل جبرانی را برای كاربران به دنبال داشته باشد.
با ورود بستر اینترنت به زندگی روزمره ما امنیت دیگر معطوف به دنیای واقعی نمی گردد. در گذشته امنیت سفر معطوف به نگهداری منزل در سفر بود، اما امروزه در صورت عدم رعایت نكات امنیتی می تواند خطرات جبران ناپذیری برجای بگذارد.
امروزه با یك اسكن ساده متوجه می شوید كه در اطراف شما ده ها و گاهی صدها دستگاه وای فای روشن است، اما امنیت مهم ترین شرط جهت استفاده از این فناوری بوده و بدون در نظر گرفتن نكات امنیتی این كار امكان پذیر نیست.
بنابراین در مواقع غیرضروری و هنگام خروج از منزل دستگاه مودم خویش را خاموش كنید، تلاش كنید در اماكن عمومی از دستگاه های وای فای ناشناس استفاده نكنید زیرا هر دستگاه وای فای ناشناس می تواند دامی از سوی سودجویان اینترنتی باشد؛ تلاش كنید برای انتخاب پسورد از ارقام و اعداد متداول (۱۲۳۴، ۱۱۱۱۱ و غیره) استفاده نكنید و حتما از پسورد های تركیبی، استفاده (اعداد، ارقام و سمبل) كنید، به تنظیمات مودم رفته قابلیت پنهان سازی wep/wep را فعال كنید و همینطور نام كاربری و رمز عبور خویش را كه غالبا admin/admin است، تغییر كنید.
هنگام سفر برای لپ تاپ، تبلت و تلفن همراه خود از رمزهای تركیبی و پیچیده مانند حروف، علائم و عدد استفاده كنید تا در صورت سرقت یا جا ماندن، كسی نتواند به اطلاعات خصوصی شما دست یابد.
در صورت عدم استفاده از اینترنت تلفن همراه در سفر گزینه وای فای را غیرفعال كنید، پیش از انجام سفر و پیش از خرید بلیط از جعلی نبودن درگاه پرداخت اینترنتی اطمینان حاصل كنید، مراقب باشید در دام تورهای مسافرتی جعلی با پیشنهادهای اغواكننده گرفتار نشوید و همینطور در طول سفر دستگاه بلوتوث و GPS تلفن همراه خویش را خاموش كنید.
در این ایام با عنایت به اینكه شهروندان برای تهیه بلیت امكان دارد از بستر اینترنت استفاده كنند، نیاز است تمامی پارامترهایی كه برای این امر نیاز هست را رعایت نمایند تا گرفتار سایت های فیشینگ نشوند.

كارشناسان به شهروندان سفارش می كنند آدرس درگاه های بانكی همیشه با پروتكل امن https//شروع می گردد و كد امنیتی درگاه های بانكی با هر بار رفرش كردن تغییر می كند ولی معمولا در اغلب صفحات فیشینگ كد امنیتی به صورت عكس بوده وبا رفرش كردن تغییر نمی كند.

همینطور كاربران باید از سایت های معتبر كه دارای نماد اعتماد الكترونیك هستند، خرید كنند و همواره توجه داشته باشند از سایت های ناشناس و غیرمعتبر و سایت هایی كه پیشنهادات اغواگرانه برای خرید مطرح می كنند، خرید نكنند.

بر مبنای اطلاعات سایت پلیس فتا، مسافران باید هنگام استفاده از اینترنت مجانی هتل ها و مراكز خدماتی و رفاهی مراقب هكرها و كیلاگرها باشند و در طول سفر اگر مسافران خواستند از اینترنت مراكز عمومی استفاده كنند، حتی الامكان وارد اینترنت بانك خود نشوند، در صورت استفاده حتما بعد از آخر به تعویض رمزهای كارت بانكی خود اقدام نمایند.

لازم است مسافران هنگام استفاده از پایانه های فروشگاهی(POS) رمز عبور كارت را خودتان وارد كنند و از ذخیره كردن اطلاعات خصوصی نظیر فیلم و عكس بر روی تلفن همراه، تبلت و لپ تاپ در حین سفر جدا پرهیز شود، چون این وسایل به راحتی قابل سرقت هستند.




1397/04/08
20:04:46
5.0 / 5
5000
تگهای خبر: امنیت , اینترنت , دستگاه , كاربر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۱
komakweb.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كمك وب محفوظ است

كمك وب

کمک به شما در حوزه فناوری اطلاعات