برای مقابله با تغییرات آب و هوایی؛
تولید برگ مصنوعی كه كربن را به سوخت تبدیل می كند
به گزارش كمك وب دانشمندان موفق به تولید برگ مصنوعی شده اند كه با تبدیل دی اكسید كربن به سوخت می تواند به مقابله با روند تغییرات آب و هوایی كمك نماید.
به گزارش كمك وب به نقل از تك اكسپلور، تكنولوژی جدید الهام گرفته از روشی است كه گیاهان از انرژی خورشیدی برای تبدیل دی اكسیدكربن به غذا بهره می گیرند.
پژوهشگران دانشگاه واترلو كه این روش جدید را ابداع نموده اند می گویند، برگ مصنوعی از برگ های واقعی و فرآیند فوتوسنتز تقلید می كند. برگ واقعی قادر به تولید گلوكز و اكسیژن است و برگ مصنوعی متانول و اكسیژن تولید می كند.
تولید متانول از دی اكسیدكربن كه اصلی ترین عامل گرمایش كره زمین است هم می تواند باعث كاهش انتشار گازهای گلخانه ای شود و هم جایگزینی برای سوخت های فسیلی به حساب می آید كه خود عامل انتشار دی اكسیدكربن هستند.
عامل كلیدی پیش برنده این فرآیند، یك پودر قرمز ارزان و بهینه شده به نام اكسید مس است كه حاصل واكنش شیمیایی چهار ماده گلوكز، استات مس، هیدروكسید سدیم و سدیم ددسیل سولفات و افزوده شدن آنها به آب و در نهایت گرم كردن این تركیب است.
پودر حاصل بعنوان یك كاتالیست عمل می كند و فرآیند تبدیل دی اكسیدكربن به متانول و اكسیژن را تسهیل می كند. محققان الان به دنبال یافتن راهی به منظور افزایش تولید متانول در چارچوب این فرآیند و هم تجاری سازی آن هستند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب